ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ARISTI MOUNTAIN RESORT + VILLAS

ARISTI VILLAGE, 440 16 ZAGOROCHORIA,
EPIRUS - GREECE

T +30 26530 41330 /
F +30 26530 41330 / info@aristi.eu

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΗ

Το green story του Aristi Mountain Resort & Villas ξεκινά από τη κατασκευή του και την πλήρη εναρμόνισή του στο φυσικό περιβάλλον και την τοπική αρχιτεκτονική. Τοπικά υλικά, πέτρα και ξύλο κοσμούν το εσωτερικό και το εξωτερικό του κτιρίου,

Η λειτουργία του κτιρίου είναι απόλυτα συμβατή με τη φύση. Με τις αντλίες θερμότητας που έχουν εγκατασταθεί έχει περιοριστεί αισθητά η χρήση του πετρελαίου ενώ ο φωτισμός γίνεται παντού με λάμπες οικονομίας και led.

Τα λύματα του ξενοδοχείου επεξεργάζεται ένα υπερσύγχρονο σύστημα τριτοβάθμιας επεξεργασίας. Προσέχουμε τις αγορές μας να έχουν μικρό ποσοστό συσκευασίας,  ανακυκλώνουμε όσο μπορούμε μεταφέροντας ακόμη και ως τα Ιωάννινα τα ανακυκλώσιμα υλικά.

Προσωπικό επιλεγμένο από την περιοχή, τοπικά προϊόντα, συνεργασίες με τοπικές εταιρίες , έχουν σα στόχο τη στενή σχέση με την τοπική κοινωνία. 

Στη καθημερινή μας λειτουργία ακολουθούμε τις αρχές του αυστηρού περιβαλλοντικού προτύπου ISO14001, παρακολουθούμε μηνιαία τους περιβαλλοντικούς μας δείκτες, εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας , αυξάνουμε την ευαισθητοποίηση των πελατών μας .

Είμαστε αυστηρά αφοσιωμένοι στην ανάδειξη του τόπου και την προστασία του περιβάλλοντος. Μάλιστα, αυτό μας οδήγησε να συμπεριληφθούμε ανάμεσα στα 21 πιο οικολογικά καταλύματα του πλανήτη, σύμφωνα με τη λίστα του National Geographic.

ΠΑΡΟΧΕΣ